Editorial

L’EDITORIAL

Decisions lògiques des de la RFEF

No sembla que Luis Rubiales estigui gaire amoïnat per si les seves decisions generen controvèrsia. Fa tot l’efecte que el nou president de la RFEF busca sortides raonables als problemes. Nomenant Luis Enrique com a seleccionador s’assegura un tècnic jove, plenament al dia, motivat i motivador i que no està de tornada, sinó que té molt camí per córrer. Contractant-lo per dos anys no s’hipoteca –per si les coses no van bé– ni hipoteca la federació més enllà del seu mandat. I també envia un missatge de fermesa a l’entorn mediàtic, perquè ja se sap que Lucho no és de riure les gràcies a ningú.

La solució per a la supercopa també és realista. Amb bases de competició i dates aprovades, ni es podia atorgar el títol al Barça (campió de lliga i copa) perquè la RFEF necessita els ingressos dels drets de televisió, ni passar per sobre de la pretemporada blaugrana, amb una gira anunciada des de feia mesos. El Sevilla, la baula esportivament més feble (no és campió de res), s’havia quedat sol aferrant-se als documents oficials i a la taquilla del Sánchez Pizjuán, però ha hagut d’acceptar el mal menor –amb compensació econòmica inclosa– i admetre que s’haurà de poder jugar en una calorosa nit marroquina. Al cap i a la fi, entre Sevilla i Tànger no hi haurà tanta diferència climatològica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)