Opinió

RCD Santuari

L’estadi de Cornellà-el Prat és un santuari aquesta temporada per a l’Espanyol. Cap equip hi ha marcat ni se n’ha escapat cap punt. Els de Rubi han sumat els nou punts possibles després de guanyar el València, el Llevant l’Eibar i demà volen fer el mateix amb el Vila-real.

L’RCD Stadium i Anfield, el camp de Liverpool, són els únics que en aquest primer tram de la lliga no han estat profanats. Cap rival hi ha aconseguit marcar.

Situat en setena posició, a només tres punts dels líders Barça i Madrid, els blanc-i-blaus podrien pujar fins al tercer lloc si es donen les combinacions necessàries. Perquè això passés, l’Espanyol hauria de guanyar, l’Alavés hauria de punxar a casa amb el Madrid, l’Atlético de Madrid i el Betis haurien d’empatar al Metropolitano i el Sevilla, perdre contra el Celta. D’acord, són moltes casualitats, però no forassenyades. El més complicat serà complir la primera premissa, guanyar el Vila-real. És cert que els castellonencs venen de jugar a Europa, en un partit de molt desgast, però són el segon millor visitant del campionat. Han sumat set punts lluny del Madrigal, en imposar-se a San Mamés, Butarque i empatant a Sevilla.

Demà Gerard Moreno torna a casa però de groc. Confiem que no sigui ell qui perfori per primer cop aquesta temporada la porteria local. Que no sigui ell qui profani la xarxa de Diego López. Gerard és un gran jugador i hauria estat un gran any per a ell i per a l’Espanyol si no se n’hagués anat, però el cert és que de moment no se’l troba a faltar. I que duri.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)