Opinió

En silenci

Ara, i de fa temps, Maradona perd tota la grandiositat que tenia amb la pilota als peus per la boca

Totes les opinions valen. O potser hauria de dir que qualsevol pot o podem opinar com si res. De tot. De futbol també. O encara més. Ningú no ens demana res. No calen títols, ni estudis ni màsters, estudiats on sigui i com sigui. El futbol ho accepta tot. Cada dia ho comprovem. És veritat que hi ha opinions que sorprenen. Veritables estirabots que ens exciten parlant de futbol o d’altres temes. El que a alguns ens semblen opinions coherents o les considerem brillants fins al punt que ens fan pensar que no ens caldria escriure cap article si el que havíem de dir ja està dit. Tot dit. I ben dit.

Ara, i de fa temps, Maradona perd tota la grandiositat que tenia amb la pilota als peus per la boca. I pretén desacreditar Messi. El blaugrana fa l’orni sovint. Amb Maradona i amb tot allò que li sembla que no li aporta res. Maradona vol estar a l’aparador, i ara per ara l’aparador del futbol mundial el té en propietat Messi. I per temps. Que l’argentí no aparegui als mitjans cada dos per tres amb declaracions contundents o buscant polèmica com qui no vol la cosa fa que sigui difícil que encengui algun foc. Al camp, acostuma a parlar. Messi té menys contacte amb els mitjans que Maradona. N’hi té poc, i sovint per qüestions comercials. Maradona a Barcelona va tenir un bon tracte amb els periodistes que cada dia anaven als entrenaments del Barça. Era accessible.

El seu entorn ja és una altra història. Maradona tenia talent però li cal fer referències a Messi per aconseguir ressò als mitjans de comunicació. És veritat que Maradona sempre que parla aconsegueix l’atenció periodística, però anant amb Messi es multiplica la seva presència. Si ara diu que Messi no és un líder com ell l’entén, probablement te raó i obre un debat al qual molts s’apuntaran.

Per repartir a dojo. Un debat que no existeix per Messi, poc donat a l’espectacle mediàtic. Qui el coneix explica que mana més del que sembla i que incideix molt més del que fa veure públicament. Messi sap el que vol. Dins i fora del camp. I un cop de geni també el té. I dos. Qualsevol dia d’aquests Maradona s’adonarà que Messi ha parlat. Messi ho farà en silenci.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)