Editorial

L’EDITORIAL

Aprendre a viure (i a guanyar) sense ell

Si la directiva del Barça actua amb previsió, planificarà una estratègia per donar resposta a la retirada encara llunyana de Messi. No té substitut i, per tant, el Barça haurà d’aprendre a jugar d’una altra manera per continuar guanyant sense ell. Però aquest no és el cas que es presenta ara. Una lesió esquiva per definició qualsevol planificació. Per tant, en les tres pròximes setmanes, Valverde i els jugadors sans hauran d’ordir un pla de contingència per continuar jugant i guanyant, sobretot perquè el doble compromís contra l’Inter i el clàssic contra el Madrid no són poca cosa. Un resultadisme de tres setmanes no serà cap pecat.

Costa molt filar prim en les comparacions, però només cal veure com pateix el Madrid només perquè ha perdut els 50 gols per temporada que li garantia Cristiano Ronaldo, un jugador determinant i de mentalitat enfocada sempre al seu rendiment individual. Messi, al contrari, viu la seva maduresa disfrutant de la combinació del que fa i del que genera. Vist d’aquesta manera, el Barça hauria de patir encara més que el Madrid; però, analitzant-ho des de l’extrem oposat, un equip amb Busquets, Rakitic i Arthur al mig del camp i amb Suárez, Coutinho i Dembélé en punta hauria de continuar sent el terror dels rivals. També sense Messi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)