Opinió

OPINIÓ

‘Six-pointer match’

Els records són mentiders i, en futbol, encara més. Ho són perquè es basen en intangibles i ens obliguen a obrir totes les frases en condicional mentre confrontem diferents temporades sense tenir en compte que no hi ha ni dos temps ni dos contextos iguals. La temporada passada és incomparable, no tant per bona, que també, sinó per única. Mai més hi haurà una estrena a primera, i per això la vam viure amb la il·lusió del convidat, on cada punt, cada gol, cada empat, cada victòria i cada setmana lluny del descens era una gesta.

Les dades són un antídot contra el pessimisme: avui som desens amb un punt més que fa un any i tenim el descens a set punts. Una victòria dissabte seria un element més per a l’optimisme, seria obrir una aresta de deu punts que difícilment els tres de baix escalaran. El partit contra el Leganés és un dels més importants, un six-pointer match en què ens juguem els tres que sumem nosaltres i els que no farà el de baix, però encara que el guanyem, aquest partit no quedarà a la memòria dels nostàlgics, on sí que seran el de Mestalla i el del Camp Nou. Però com que els records enganyen, allunyem-nos dels mentiders i de la part baixa, aquella que no veiem des del gol d’Olivas a Son Moix ara farà tres anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)