Editorial

L’EDITORIAL

Trontolla el Nàstic, s’ofega el Reus

En la tercera temporada amb el Reus i el Nàstic coincidint a segona A, els problemes s’han presentat molt aviat per als dos equips. Aquesta circumstància temporal es pot llegir en positiu perquè queden 29 jornades per corregir la situació. El problema és que algun dels mals que els afecten és de guariment complicat.

Té un punt de curiós que el Nàstic –estabilitzat econòmicament i amb una plantilla suficient en quantitat i qualitat– sigui el cuer mentre que el Reus, amb una crisi estructural tan arrelada que l’ha conduït a tenir jugadors contractats que no han estat admesos perquè no entren en el baixíssim sostre salarial del club, hagi resistit fora de la zona de descens fins ara. Per al club reusenc –amb més de cinc milions de deute–, l’única sortida és l’arribada d’un accionista amb diners. Joan Olivé fa mesos que ho intenta i no se n’acaba de sortir. Sense diners, tot està bloquejat i si les derrotes s’acumulen i perilla la plaça a la LFP s’entrarà en fase desesperada.

El Nàstic, tot i ser cuer i acabar d’estrenar entrenador –destituir tan aviat Gordillo, a qui havien renovat perquè els havia salvat d’un descens cantat, denota un error estratègic clar–, té més marge de reacció, tant pels seus propis mitjans com pel fet que podrà acudir al mercat d’hivern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)