Editorial

L’EDITORIAL

Una nova final a quatre per al Barça

Sis participacions i sis finals a quatre. Des que la secció de futbol de sala del Barça va fer el salt al professionalisme i a l’elit espanyola i el títol que va guanyar de la lliga 2010/11 li va donar la possibilitat de jugar per primera vegada la màxima competició europea de clubs, el Barça no ha fallat mai a la cita de la Champions. Aquesta temporada tampoc, tot i que per aconseguir-ho va haver de superar un os molt dur, l’Ugra Iugorsk rus, campió el 2016 i un dels grans favorits en aquesta temporada. El partit de diumenge al Palau contra el gegant rus va ser un duel de titans, en què el Barça va aconseguir la gesta, gràcies al seu porter Juanjo, de deixar la porteria a zero.

Amb el primer gran objectiu de la temporada assolit, el Barça pot aparcar la Champions fins al mes d’abril. L’Inter Movistar, el Kairat i l’Sporting de Lisboa seran els altres tres equips que jugaran la final a quatre en una seu per determinar. L’Inter ha estat el campió en les dues últimes Champions –derrotant en la final a l’Sporting de Lisboa–; el Kairat va ser el campió el 2013 i el 2015, i el Barça, el 2012 i el 2014. Ja es veu que el Barça haurà d’estar al seu millor nivell si vol afegir una tercera corona europea al seu palmarès. A més dels dos títols, el Barça va ser segon en l’edició del 2015 i tercer els anys 2013 i 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)