Editorial

L’EDITORIAL

L’Espanyol, ara sí, en mode d’alerta

La derrota a Eibar, afegida a la sensació de poc ofici i menys perill que va fer en el pitjor partit de la temporada, ha deixat l’Espanyol en una situació compromesa per primera vegada en tota la lliga. Des de la jornada 4 (amb només 12 punts disputats) l’equip de Rubi no tenia tan poc marge (4 punts) sobre el descens. Amb 3 punts dels últims 27, discernir el gra de la palla costa. Fins i tot la copa, fins ara un estímul positiu, pot semblar una nosa.

En aquest trànsit descendent l’equip ha encadenat derrotes, però sempre hi havia algun brot d’optimisme on agafar-se. A Eibar no se’n va intuir cap i, per tant, l’escenari psicològic de pressió cap a Rubi i la plantilla és evident i s’afegeix a la necessitat de millorar futbolísticament. El reguitzell de lesions dels centrals és increïble, però explicar-ho tot a partir d’aquest fet és un error, perquè gairebé tots els jugadors rendeixen per sota de com ho feien a la tardor.

Aquesta setmana arriba Chen Yansheng, i s’espera que amb la decisió de fitxar sota el braç. Ara, havent de treballar sota pressió, es veurà la capacitat resolutiva de tots, des del propietari fins a l’últim suplent, passant pel director esportiu i el tècnic. No es pot perdre de vista que la plantilla és objectivament pitjor que la del curs passat, per molt que els gols del Panda ho dissimulessin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)