Editorial

L’EDITORIAL

Messi sempre és raó de pes

És segur que aquest editorial és repetit, però hi ha vegades que no es pot fer altra cosa. Messi il·lumina el camí del Barça amb la potència del sol i, malgrat tot, queda la recança si el seu domini universal serà suficient per convertir el Barça en un equip victoriós quan es juguin els títols. De moment, sí que servirà per, com a mínim, mantenir una setmana més la distància amb l’Atlético i el Madrid, que no és poc, vist que de tots tres el Barça és el que té un rival més amb cara i ulls aquesta jornada. La pressió, poca o molta, serà al Wanda i al Ciutat de València.

De passada, el Barça s’ha espolsat del damunt el problema de la falta de punteria, tan evident dimecres a Lió. Estendre la facultat golejadora més enllà de Messi i Suárez (assistit per l’argentí) és un dels passos següents. L’altre, que s’intueix imprescindible, és replegar-se després de pèrdua per protegir-se més bé a l’àrea pròpia quan el rival arriba en transició. Així van arribar els gols del Sevilla; el segon, amb una apatia col·lectiva preocupant. Contra el Madrid, la parella de centrals serà una altra i aquest també ha de ser un fet diferencial.

En la imminent setmana madrilenya, primer ve la copa, amb un dia més de descans que el rival però amb la necessitat de marcar dos gols per accedir a la final del títol, que no és imprescindible però que convé no perdre contra el Madrid. Però l’efecte més positiu del resultat del Pizjuán és que relativitzarà la transcendència del matx de lliga de dissabte.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)