Opinió

17 dies de glòria

Una peça de col·leccionisme. Així van ser, sense passió ni compassió, els 17 dies que van portar Florentino al llindar de l’abisme i a la meva persona l’ascesi de l’ànima humana proclamada per Teresa de Jesús.

La Girona republicana pren el poder

17 de febrer. 12.00 h. A la capital espanyola encara fan comptes amb el triplet. És la Cosa, així amb majúscula, que el Barça ha guanyat dos cops en els últims temps i que ells ni tan sols han ensumat. La fruita prohibida de Florentino. El Girona visita el Bernabéu en prime time xinès. A la llotja tots pensen que Benzema i companyia se’l beuran com un Martini. És una nosa separatista que caldria, a més, golejar per recordar al prófugo rebelde Puigdemont qui mana aquí, a banda de Marchena. Un 1-2 i missatge de Granell de suport als presos. Primera hòstia.

El Madrid ‘deixa’ l’ACB

17 de febrer. 19.30 h. El super-Madrid de bàsquet, l’equip més exuberant dels últims temps, es disposa a recollir la copa del Rei a casa contra els losers de l’última dècada, el Barça. El partit s’ha de jugar, però tant s’hi val. Serà un passeig. Però passa una cosa. El Barça remunta, s’arriba a la pròrroga i guanya gràcies a una decisió incorrecta dels àrbitres! Els blancs amenacen de no jugar més a l’ACB. Però aquí segueixen. Segona hòstia.

Vinicius, el nou Pelé?

27 de febrer. 21.00 h. Les comparacions amb Messi a aquest noi ja li queden petites. Les seves accions en la tornada de la copa del Borbó contra el Barça són una barreja entre els regats de Garrincha i la velocitat d’Usain Bolt. A la grada el seu representant es frega les mans. La renovació milionària està cantada. Neymar al seu costat és un aprenent. Però el futbol és punyeter i malparit. Resulta que per guanyar s’han de fer més gols que l’altre equip, i heus aquí el drama. Real Madrid, 0 - FC Barcelona, 3. Tercera hòstia.

Homenatge a Navarro

1 de març. 21.00 h. Els blancs volen aprofitar que el club blaugrana retira la samarreta a un dels seus mites per demostrar que allò de la copa va ser, a més d’un robatori, una singularitat en un univers permanentment blanc on els àngels toquen odes a Bernabéu. Barça, 77 - Madrid, 70. Quarta hòstia.

De passeig per la Castellana

2 de març. 20.45 h. Si Solari hagués trucat a Millo hauria après com fer servir el Fairy per fer relliscar un rival superior. La millor jugada arriba al final quan Piqué alliçona els periodistes de Madrid sobre el judici als presos polítics. Madrid, 0 - Barça, 1. Cinquena hòstia.

Dedicat a Figo

5 de març. 21.00 h. Al Madrid de Kroos, Modric i Bale l’acaba fent ballar com a un equip d’alevins un rival que sempre ha tingut l’aspecte de filial blaugrana i que té com a director esportiu Marc Overmars, una broma macabra del destí protagonitzada per l’home pel qual vam llençar tants i tants milions. Madrid, 1 - Ajax, 4. La rehòstia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)