Editorial

L’EDITORIAL

Cillessen, un mal negoci

El traspàs de Cillessen al València, valorat de forma tramposa amb 30 milions d’euros per quadrar el balanç no només del Barça –que és el que hauria de comptar per a la junta– sinó també el d’un altre club que és competència directa a la LNF no és precisament la millor manera de fer caixa per afrontar la renovació de l’equip. L’excusa que arriba un porter suplent –amb preu de titular, tot s’ha de dir– no és suficient per explicar l’operació, ja que des de feia mesos en el club hi havia la idea de fer un gran negoci amb Cillessen, un jugador no només amortitzat sinó revalorat en el Barça per les seves excel·lents actuacions les dues últimes temporades. De fons, és clar, hi ha la crítica sistemàtica que es fa al Barça, que és la de no saber vendre els jugadors que no necessita. En el cas de Cillessen, amb tot, s’ha d’entendre que el club també ha valorat l’opció preferent d’un futbolista que ha tingut un comportament exemplar des de la seva arribada.

Dit això, en el compte d’explotació apareixeran 30 milions d’ingrés en traspassos i en la plantilla un porter més –estranger, per variar– a un preu semblant al que va pagar el Real Madrid per una superfigura internacional (Thibaut Courtois) tot just fa un any (35 milions). L’estiu, però, serà llarg i la valoració definitiva s’haurà de fer un cop hi hagi sobre la taula totes les vendes i totes les compres que faci el club, que des del partit de Liverpool es va conjurar per fer una revolució que de moment no arriba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)