Editorial

L’EDITORIAL

Un gran pas endavant

La vuitena edició de la copa del món femenina de futbol es va acabar ahir a Lió amb la victòria de la selecció dels Estats Units, que es corona per quarta vegada en les vuit edicions que s’han disputat d’aquesta competició. L’equip que dirigeix Jill Ellis i que té la carismàtica Megan Rapinoe com a líder sobre el terreny de joc ha revalidat el títol demostrant que sap controlar totes les facetes del joc i fent la sensació que no s’ha hagut d’esprémer al màxim en pràcticament cap ocasió. Ahir els Estats Units no van donar cap opció a la campiona d’Europa, Holanda, en una final molt oberta durant molts minuts.

Al marge de la victòria dels Estats Units, la copa del món femenina de França ha donat un gran impuls al futbol femení. Que s’hagin pogut veure tots els partits en obert segur que ha enganxat molts aficionats potser escèptics i també segur que haurà ajudat a impulsar que més noies vulguin jugar a futbol. Després de la gran temporada del Barça en la Champions femenina, arribant fins a la final, aquesta copa del món ha estat una bona manera de mostrar que el futbol femení està progressant molt en els últims anys. En tots els àmbits. Fins i tot en un dels seus punts dèbils, les actuacions de les porteres. En aquest mundial s’han vist grans porteres i les aturades que ahir mateix va fer l’holandesa Van Veenendaal en són una bona mostra. El futbol femení ha fet un gran pas endavant que ara cal que aprofiti molt bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)