Editorial

L’EDITORIAL

D’ara fins al final de lliga

Amb una sola aturada més prevista fins a final de lliga, la temporada del Barça inicia avui una llarga cavalcada non stop, en la qual es veurà en més d’un partit i de dos que hi ha d’haver minuts per a molts jugadors que no sospiten tenir-ne. Sense anar gaire lluny, avui a Leganés, Valverde haurà d’improvisar una defensa sense precedents per les baixes de Semedo, Jordi Alba, Sergi Roberto i Lenglet. Sense tres laterals i un central, el tècnic segurament haurà de recórrer a Wagué per cobrir una de les bandes. Una realitat que ha de fer obrir els ulls als damnificats de la superpoblació del mig del camp: a principis de desembre, no hi hauria d’haver marge per a la rendició. A dos mesos que es tanqui el mercat d’hivern, hi ha molt a discutir i temps per prendre decisions.

El pròxim mes no proclamarà campions ni descartarà aspirants, però sí que pot marcar tendències, en la lliga i en la Champions. El Barça és líder, però, amb independència del clàssic ajornat, les punxades l’han deixat sense coixí de seguretat. En el primer tram de lliga, tant els blaugrana com els rivals no han mostrat la regularitat de resultats ni la consistència futbolística que ha d’acreditar un campió, independentment de si a la gespa hi ha els indiscutibles, la segona unitat o una solució d’emergència. La solidesa és un valor col·lectiu. Qui primer l’aconsegueixi podrà obrir una esquerda en la classificació. De moment, al Barça l’espera la urgència del Leganés, el cuer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)