Editorial

L’EDITORIAL

Victòries importants

Quique Setién va debutar a la banqueta del Barça amb una victòria per la mínima sobre el Granada amb un gol de Messi. L’estrena del nou entrenador no va portar un gran espectacle de futbol i de gols al Camp Nou, però sí que va permetre veure que algunes coses estan canviant en l’equip. El Barça va tornar a tractar bé la pilota, amb una possessió quasi total, i si bé no va generar una allau d’ocasions de gol, sí que en va fer prou per no haver de tancar el partit amb l’escarransit 1-0 amb què es va acabar. Setién no va fer cap revolució en l’onze inicial, però amb pràcticament els mateixos homes que Ernesto Valverde havia utilitzat en els últims partits, sí que es va veure una altra manera de jugar a futbol. Messi continua sent el pal de paller, evidentment, però es va veure una altra actitud, una altra mentalitat... L’entrada de Riqui Puig a la segona part i la seva intervenció decisiva en el gol de Messi també va ser un glop d’il·lusió i d’esperança en el Camp Nou.

A Vila-real, l’Espanyol va guanyar tres punts molt importants. Matemàticament, l’Espanyol continua a quatre punts de la zona de salvació, però el triomf a la Ceràmica, amb el suport de més de 3.000 periquitos, hauria de ser molt més que una victòria. Els tres punts d’ahir fan encara més bo l’empat del derbi i han de servir per reforçar el treball d’Abelardo i de l’equip. Més encara quan el nouvingut Raúl de Tomás ja es va estrenar com a golejador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)