Editorial

L’EDITORIAL

Tot excepte un descens

L’Espanyol acaba de pagar, en poc més d’una setmana, tres clàusules de rescissió que sumen 39 milions d’euros, una xifra que equival al pressupost sencer de mitja dotzena de rivals. Raúl de Tomás (20 milions), Leandro Cabrera (9) i Adrián Embarba (10) són els escollits per impulsar l’equip cap a un nivell de resultats que eviti com sigui el descens a segona.

Chen Yansheng ha determinat que es paguessin clàusules. Després d’un temps d’austeritat, el govern xinès ha obert la mà i l’empresari ha subscrit la totalitat d’una ampliació de capital que rebaixava notablement el deute del club. Rebaixava, perquè de sobte ha tornat a augmentar. El president, però, considera que el seu projecte no es pot permetre un descens a segona que li faria perdre visibilitat i retorn, a més de la dificultat intrínseca de recuperar la categoria perduda.

El temps demostrarà si les decisions esportives (canvi d’entrenador i reforços en punta, a l’eix de la defensa i a la banda dreta de l’atac) són els pertinents. Pel que s’ha vist en tres partits, tant Abelardo com Raúl de Tomás són capaços d’insuflar confiança a un equip que vivia paralitzat per una inestabilitat emocional tremenda. La lògica planera del tècnic i els gols del davanter madrileny han estat vacunes contra les síndromes que afectaven l’Espanyol. L’exhibició de capacitat econòmica d’aquest gener podria tenir un efecte similar. Ara falta que les victòries es consolidin.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)