Editorial

L’EDITORIAL

Bona estrena del Barça

El Barça ha començat amb molt bon peu el campionat de lliga. El joc, especialment en la primera part, i el resultat final contra un Vila-real decebedor i absolutament inofensiu, segurament que no el podia esperar ni el més optimista dels aficionats culers. El projecte de Koeman arrenca bé i això és el millor que podia passar en aquest Barça que viu temps convulsos. Queda molt, però el barcelonisme necessitava una bona arrencada en la lliga per, com a mínim, començar amb una mica d’il·lusió i optimisme. El resultat però, no tapa cap de les vergonyes que viu el Barça en aquests moments i tots els processos que estan engegats han de continuar endavant. I millor fer-ho amb un bon resultat que no amb una ensopegada que hauria posat encara més llenya al foc.

Els dos gols d’Ansu Fati són també una alenada d’il·lusió per a l’aficionat blaugrana. El jove davanter és una de les grans esperances per a la nova etapa que ha d’encetar el club. També han debutat Pjanic, Pedro i Trincao, les noves cares que cal que s’han d’integrar amb força i naturalitat en el Barça. I tot plegat amb el mercat encara obert i amb l’imminent arribada de Sergiño Dest. La pilota ja roda al Camp Nou. Aquesta setmana el Barça jugarà dos partits més lliga. No hi ha treva i millor afrontar-los amb una estrena com la d’avui.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)