Opinió

TRIBUNA DESCOBERTA

JAUME PERAL

Piqué & Shakira

Que es prepari el bo d'en Gerard Piqué. Que s'armi de paciència pel que li ve a sobre. Sembla que ja hem superat el wakarumor i hem arribat al wakareal. Si és veritat la relació sentimental entre Piqué i Shakira haurà de començar a torejar diàriament els paparazzis que no pararan de fer-li la vida impossible, em temo que la vida privada de Piqué serà més pública que mai.

Piqué no només haurà de respondre preguntes relacionades amb la seva activitat futbolística, a partir d'ara tindrà al seu voltant impertinents i maleducats pseudoperiodistes de carismàtics programes del cor del tipus Sálvame i DEC. Espero que sigui capaç d'aguantar tot això sense perdre els nervis i, sobretot, sense que afecti el seu rendiment professional perquè no sigui un element de desestabilització d'aquest grandíssim jugador.

Fins ara estàvem acostumats al fet que eren els jugadors del Madrid els que sortien en aquests programes, com ara Casillas amb la seva relació amb Sara Carbonero i el suposat fill de Cristiano Ronaldo i la seva relació amb diverses models. També Guti i Roberto Carlos eren motiu de seguiment en les nits de la capital d'Espanya.

Potser ara ens hem d'acostumar que aquestes situacions es traslladin a la capital de Catalunya amb alguns jugadors del Barça. Per molt que es demani respecte per a la vida privada dels jugadors, que hi tenen tot el dret, en Gerard Piqué no se'n sortirà. De ben segur la història d'amor entre un dels millors jugadors del Barça i una estrella mundial del pop és massa llaminera per a aquesta mena de programes. Haurà d'obrir bé el paraigua, perquè li cauran pedres com un puny, càmeres ocultes, grans objectius, preguntes estúpides; en definitiva, assetjament constant per burxar en la vida privada dels dos famosos.

A Madrid estan acostumats a la persecució dels famosos per part dels paparazzis. A Catalunya sempre s'ha respectat la vida privada de la gent pública i coneguda, però molt em temo que aquest no serà el cas. Estaria bé que Guardiola pugui donar alguns consells a Gerard Piqué de com hauria d'afrontar aquesta situació perquè no se li escapi de les mans.

La cantant colombiana hi té la mà trencada, en la tasca de fer front a la pressió mediàtica que hi ha al voltant de la seva vida pública i passar com més desapercebuda millor.

Però no tinc cap dubte que se'n parlarà, i molt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)