Opinió

Ho volem tot

Només volent-ho tot es fa pujar el llistó de l'exigència i els límits se superen

Ho volem tot. I sí, podríem conformar-nos només amb un tros gran del que volem, podríem estar contents guanyant la lliga, podríem celebrar fins a l'extenuació que el Real Madrid està pitjor que no pas ho estem nosaltres, podríem creure que tenir el Messi i un gran equip és més que suficient per tenir un marge alt d'alegria, però no. Ho volem tot.

Els barcelonistes hem viscut molt temps donant per bona la teoria del mal conegut, de celebrar títols de segon ordre com si fossin realment importants, però aquesta època per sort va quedar desterrada i aquest ideal màxim ens ha ajudat a tocar els estels quan el Barça de Guardiola es va convertir en el millor equip d'una generació i un dels conjunts més rellevants de la història de l'esport.

Ho volem tot, perquè només amb l'ambició ben entesa es pot arribar lluny, perquè renunciar mai et porta al lideratge, sinó a la zona de confort, a la vida repetida, a l'anar fent i a l'anar tirant.

Ho volem tot. I que quedi clar, volem guanyar el Real Madrid, volem guanyar la lliga, però també volem creure que podem guanyar la Champions, volem creure que podem tornar a jugar com els àngels, sent fidels a la nostra identitat, evidentment, fent-la evolucionar, però sense renunciar-hi, perquè els orígens són el que ens fa diferents. Ho volem tot. Volem entrega al 100%, volem que la meritocràcia sigui el fil conductor de la plantilla, volem respecte pel passat per poder mirar endavant sense fissures.

Ho volem tot. Volem transmetre-li tota la força al Tito, volem cridar independència i ho farem fins que guanyem, però també volem que Unicef no quedi relegada, volem que el Barça es posicioni en el món com el club dels nens, de la solidaritat, dels que els batega el cor amb més determinació i compromís. Volem un president lúcid, valent i decidit, que planifiqui les decisions i no creï alarma social per justificar errades estratègiques, volem un club familiar, volem un club democràtic, transparent i participatiu de veritat. Volem un club dels socis i dels seus aficionats, volem barcelonisme arreu del món. Volem un Barça global que s'impulsi a través dels valors propis, volem la lluna, perquè, si no, serem un club normalet i provincià.

Ho volem tot. I només volent-ho tot s'aconsegueixen grans coses, es fa pujar el llistó de l'exigència i els límits se superen. Ho volem tot. Som milers els barcelonistes a qui ja no ens alimenten les molles, som milers els que volem un Barça total, amb un equip de futbol punter, guanyador i exemplar, amb seccions a la primera línia esportiva, amb un club tan cohesionat i actiu socialment com sigui possible, amb una economia que no pari de generar ingressos per poder fer possible l'impossible.

Ho volem tot. I lluitarem perquè es faci realitat, sense caure en la crítica fàcil, sense tampoc, cal tenir-ho clar, conformar-nos en la acrítica complaent. Hem de fer-ho tot, per seguir sent més que un club, i hem de fer-ho junts, perquè tot sigui possible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)