Opinió

Bolt, Bullock i Palermo

I aquí entra el vertader dilema: no està Bolt fent gala d'un elitisme seductor irreal?

Quan veig Usain Bolt explicant amb l'esguard semental la seva nit de champagne francès amb Sandra Bullock, em vénen dues imatges al cap. Primer, la mateixa Bullock presumint amb les seves amigues d'haver conegut el campió olímpic dels 100 metres, i després, el rostre impàvid de Martín Palermo afirmant que si no hagués estat futbolista, hauria tingut moltes possibilitats de morir verge. I aquí entra el vertader dilema de l'article: no està Bolt fent gala d'un elitisme seductor irreal? Ho dic perquè sense els seus èxits segurament deambularia per certes zones del Raval vestit de noi Almodóvar esperant la porra dels Mossos o, a molt estirar, s'arrossegaria per programes del cor vanagloriant-se de ser l'amant de la Pantoja. I on escric Bolt, poseu-hi una àmplia majoria d'esportistes que objectivament són lletjos i van acompanyats d'unes belleses que deixen una Afrodita menopàusica plorant per les cantonades. I la pregunta llavors esdevé lògica: qui fa més favor a la societat? Bolt seguint les passes de Wilt Chamberlain quan va afirmar que s'havia allitat amb deu mil dones, o Palermo quan reconeix el seu desconcert en apreciar un fotimer de models vetllant les seves sortides nocturnes? La resposta és clara: Palermo és el guia i Bolt, un falsificador de la realitat.

El lector venjatiu pensarà que projecto el meu trauma d'autisme seductor sobre un jamaicà aficionat del Madrid, i segurament té raó, però només pretenc alertar de la falsedat de les fatxenderies de Bolt, perquè darrere grans declaracions d'hedonisme sexual s'hi amaguen també les misèries comunes de la persona.

Així que tranquil, si et sents insegur quan llegeixes aquestes històries, pensa en les paraules de Palermo i aplica-les al cas flagrant de Prosinecki: un sanguinari de la guerra dels Balcans casat amb una dona de revista. L'amor és cec però no estúpid. I amb tot això, et preguntaràs, què hi pinta Sandra Bullock? Res en especial, simplement reafirmar que està boníssima quan disposa d'una bateria de maquilladores a la rereguarda. Si no, tan sols acaronem les cendres de la noia que ens va enamorar en un autobús de Speed.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)