Editorial

L'EDITORIAL

O carrega piles o en surt socarrimat

Després d'una aturada nadalenca condicionada per la resolució del TAS confirmant la sanció de la FIFA que impedeix al Barça fitxar fins al gener del 2016, l'equip de Luis Enrique afronta un mes de gener intens i atapeït en què es juga, contra rivals de pes, el seu futur en la lliga i la continuïtat en la copa. És un gener d'alt voltatge, del qual pot sortir reforçat, amb les piles carregades per atacar el febrer, quan es reprèn la lliga de campions o, per contra, pot acabar socarrimat. A partir de demà, els blaugrana jugaran nou partits en vint-i-vuit dies, suposant, en bona lògica, que eliminaran l'Elx en la copa. Un daltabaix en la competició del KO en els vuitens de final, contra els del Baix Vinalopó, seria un
desastre de conseqüències imprevisibles. Entre aquests vuit partits hi comptem, per tant, els dos de quarts de final de la copa, contra el guanyador de l'eliminatòria entre el Real Madrid i l'Atlético de Madrid. Són dos partits que dibuixen la línia entre l'èxit i el fracàs en una de les tres competicions. D'altra banda, en la lliga, a part del desplaçament de demà a Sant Sebastià, el compromís a priori més difícil de l'equip és la visita de l'Atlético de Madrid al Camp Nou, de demà en vuit. D'alt voltatge, tenint en compte que no es pot permetre cap ensopegada més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)