Opinió

SANDRA AZÓN

“Som un equip i lluitarem per l'esport”

Ens trobem davant l'inici del declivi de l'esport català a causa dels greuges?
Doncs jo crec que sí, que pot estar en perill de cara al futur. Algunes de les reglamentacions són bastant dures, sobretot per als clubs més petits. És clar que encara som a temps de solucionar-ho.
Com en podria sortir perjudicat un esport com la vela?
Els que en podrien sortir més perjudicats són els clubs més petits. A tot Catalunya hi ha clubs amb pocs recursos, però amb molta voluntat i alhora amb gent al darrere que fa un dia a dia de molta feina perquè el nostre esport arribi a tothom i, sobretot, en l'esport de base de la vela, el més important.
Per tant, l'esport de base i els clubs més petits en serien els més perjudicats?
Sí que serien els clubs més petits els que podrien sortir més perjudicats d'aquestes noves mesures, ja que potser no podrien fer front a certs aspectes, sobretot per una qüestió econòmica. Crec també que no només el nostre esport en sortiria perjudicat, ja que hi ha molts clubs d'altres esports totalment altruistes.
Per aquesta raó, creu que amb la manifestació del dia 19 es produirà un pas important per aconseguir denunciar els greuges?
Serà un pas molt important, la manifestació del dia 19, almenys perquè sàpiguen i escoltin que poden fer molt de mal a l'esport. S'hi ha bolcat molta gent, i això ja és una gran notícia, ja que representa que estem tots molts units i espero que aquell dia serveixi per recordar la unió de tot l'esport català i per fer-los veure els errors que s'estan produint.
De fet, tota la família de l'esport català s'ha unit amb molta força.
Sí que és veritat que totes les federacions catalanes s'han unit, i això ja significa molt. És molt bona notícia i fa veure els problemes reals i el mal que poden fer. L'esport ens dóna i ha donat molt, per això volem el millor per a l'esport. Aquesta unió és el resultat de tot l'esport català que lluita pel millor i perquè no es faci mal a cap club.
Vostè veu solució a aquest problema?
Sempre s'ha de lluitar per aconseguir els nostres objectius, per tant, si fa falta, lluitarem més que mai per trobar la solució. Crec que els esportistes i tota la família que envolta l'esport som conscients d'això. Som forts, lluitarem pel millor de l'esport, som un equip i farem tot el possible per aconseguir la millor solució.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)