Editorial

L'EDITORIAL

Massa Barça per a l'Espanyol

Es fa difícil saber quin equip hauria pogut donar
la talla en la primera part contra el millor Barça de la temporada

Té raó Sergio González quan diu que l'Espanyol no va estar a l'altura d'allò que va exigir el derbi en l'inici del partit d'ahir. Es fa difícil, però, saber quin equip hauria pogut donar la talla contra el millor Barça de la temporada, que és el que es va poder veure durant la primera part i, més concretament, en la primera mitja hora, quan encara hauria pogut marcar més gols. No és menys cert, però, que en el segon temps, tot i que els locals van tenir superioritat numèrica durant molts minuts, també es va evidenciar l'ampli marge que separa el nivell dels dos equips actualment.

Més enllà de com va jugar, el Barça va aconseguir una victòria important al Power8. El derbi era, a priori, un dels esculls importants que havia de superar l'equip de Luis Enrique en aquest tram final de temporada, i el va passar amb nota. Si l'arrencada va ser genial, durant la resta del partit els blaugrana es van mostrar com un bloc compacte, un bloc que no es va crivellar ni després de la inexplicable expulsió d'Alba pocs minuts després del descans (Mateu Lahoz, com tantes altres vegades, mereixeria un capítol apart) ni com a conseqüència d'alguna acció individual desencertada, que també n'hi va haver, i en excés.

El Barça va marxar de Cornellà havent guanyat molts números en la lluita per un títol de lliga que no té assegurat, ni de bon tros, però sí més a prop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)