Luis Enrique ha posat la cinquena marxa cap
al títol de lliga,
i la seva efectivitat
no té aturador

La lliga s'acaba i tot continua igual. El Barça va golejar a Còrdova (0-8) i el Real Madrid va guanyar a Sevilla (2-3), i els blaugrana mantenen el lideratge amb dos punts de marge respecte als blancs. Una jornada més i la mateixa distància respecte al segon: el Barça continua depenent d'ell mateix per ser campió. Si derrota la Real Sociedad i el Deportivo al Camp Nou i l'Atlético al Vicente Calderón, l'equip de Luis Enrique serà campió, faci el que faci el Real Madrid. I aquest és un avantatge que no es pot menysprear, tot i que qui més qui menys somiés en una ensopegada dels blancs al Pizjuán. El Barça va passar ahir pel Nuevo Arcángel de Còrdova com una autèntica piconadora. Com ja va fer dimarts al Camp Nou contra el Getafe, com havia fet la setmana passada a Cornellà-el Prat. L'equip de Luis Enrique ha posat la cinquena marxa cap al títol de lliga i la seva efectivitat davant la porteria contrària, amb el seu meravellós trio atacant, no té aturador en el campionat estatal. Si contra el Getafe l'equip va fer la feina en la primera part i després es va relaxar, ahir va ser quasi a l'inrevés. El 0-2 del descans va arribar en els últims minuts, i va ser en la segona part que l'equip es va agradar i va fer sis gols. I més que n'hauria pogut marcar. Tothom tenia al cap el partit contra el Bayern de dimecres i, encara que l'equip no va abaixar la intensitat, tampoc feia falta fer encara més sang.