Editorial

L'EDITORIAL

Un triomf vital i sense rebre cap gol

Moltes setmanes després, el Barça va acabar un partit sense encaixar cap gol

Moltes setmanes després, el Barça va acabar un partit sense encaixar cap gol. El 0-2 d'ahir a Borisov contra el BATE referma l'equip de Luis Enrique com a líder del grup E de la lliga de campions, amb tres punts més que el Bayer Leverkusen. Si és capaç de tornar a guanyar el conjunt bielorús en la propera jornada europea, tindrà perfectament encarrilada la classificació per als vuitens de final. L'espectacular 4-4 entre el Bayer Leverkusen i la Roma va ajudar molt els blaugrana a fer aquest pas endavant en la competició europea.

Dos gols d'Ivan Rakitic, amb dues assistències de Neymar, van certificar el triomf del Barça en la gèlida nit bielorussa. Dos gols que van arribar en la segona part, després que en la primera els culers tornessin a desaprofitar un munt d'ocasions. Res de nou aquesta temporada. El que sí que va ser una novetat és que Ter Stegen acabés el partit amb la porteria a zero. Des dels dos primers partits de lliga, contra l'Athletic i el Màlaga, el Barça sempre havia rebut algun gol. I en aquells dos partits, el porter va ser Claudio Bravo. Un zero al caseller de l'equip rival després de moltes setmanes que hauria de suposar una bona càrrega d'autoconfiança per a la defensa i per al porter alemany de cara al futur, tant en la Champions, com en la lliga. El BATE amb prou feines va crear perill a l'àrea de Ter Stegen i això, malgrat la poca qualitat dels bielorussos, és una bona notícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)