Editorial

L'EDITORIAL

Uns fets que no s'haurien de deixar passar

Encara més, en la denúncia es diu que aquestes pràctiques ja s'han fet amb anterioritat, en altres temporades

La denúncia que un àrbitre assistent de la primera divisió ha fet a la fiscalia anticorrupció de Barcelona per haver rebut pressions per xiular en contra del FC Barcelona si el seu trio arbitral fos designat per dirigir el clàssic del 21-N no hauria de quedar arxivada de cap de les maneres. El denunciant es vol mantenir en l'anonimat i en la denúncia es diu clarament que no es va poder gravar la trucada amb les pressions que ara es denuncien i que no es poden aportar proves documentals, però la Guàrdia Civil, que té el cas a les seves mans, s'hi hauria d'esmerçar pel bé de l'esport en general i del futbol en particular. No som uns ingenus i tenim clar, molt clar, que pot ser complicat arribar a esclarir que hi ha de veritat en aquest cas, però també som conscients que ja és un gran què que, per primer cop, es denunciïn pressions perquè els àrbitres xiulin a favor del Real Madrid. Perquè, al capdavall, es tracta d'això, de les pressions des de dalt, per ajudar l'equip que representa les essències d'Espanya, el principal representant de la marca Espanya a nivell de clubs.

Encara més, en la denúncia es diu que aquestes pràctiques ja s'han fet amb anterioritat, en altres temporades, i que per això ara pressionen un àrbitre assistent, ja que estan menys exposats mediàticament que els àrbitres principals, els “errors” dels quals es veuen més. En el fons, res de nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)