Editorial

L'EDITORIAL

Res de nou en el futbol espanyol

Tebas demostra que ni tan sol s'ha llegit la denúncia quan destaca el fet que encara no hi ha ni àrbitre designat

El secretari d'estat per a l'Esport diu que la denúncia de l'assistent per les pressions rebudes per xiular en contra del Barça en el clàssic del 21-N és un fet molt greu i que li agradaria que la federació espanyola ho aclarís immediatament. El president de la Lliga de Futbol Professional (LFP) afirma que es tracta d'una denúncia inversemblant perquè ni tan sols hi ha designat cap àrbitre per al partit. I el col·legi d'àrbitres diu que és una història que no té cap sentit.

Res de nou en el futbol espanyol, doncs. El responsable de política de l'esport espanyol, Miguel Cardenal, exigeix explicacions, tot i que no s'hi llança de cap com ha fet en altres ocasions en temes de presumpta corrupció. Javier Tebas i els àrbitres, dos dels protagonistes esportius, el primer que fan és desqualificar la denúncia i ni tan sols tenen la decència de dir que s'ho miraran. Tebas, el gran perseguidor de les presumptes compres de partits, demostra que ni tan sols s'ha llegit la denúncia, quan esgrimeix l'argument que encara no hi ha ni àrbitre designat.

Ja dèiem ahir que és difícil que es tregui l'aigua clara en aquest afer, per la falta, ara mateix, de proves documentals, però per això hi ha els investigadors, per fer la seva feina i buscar proves. O és que en el món del futbol no es poden fer grans operacions a la recerca de proves, com veiem que es fan en altres sectors aquests dies?

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)