Editorial

L'EDITORIAL

Luis Suárez, un rendiment indiscutible

El Barça va pagar 81 milions d'euros al Liverpool per Luis Suárez i el seu rendiment ha fet que quasi ningú ho recordi

Demà farà un any que Luis Suárez va debutar amb la samarreta del Barça. Va ser al camp del Real Madrid, justament en el primer partit que l'equip de Luis Enrique va perdre en la temporada 2014/15. Tres-cents seixanta-cinc dies després, segur que ni els culers més optimistes es podien pensar que el primer any de blaugrana de l'uruguaià presentés un balanç tan positiu: 32 gols marcats en 56 partits jugats i un dels protagonistes indiscutibles del segon triplet de la història del Barça.

I això que Luis Suárez va haver de purgar de blaugrana la sanció que li va imposar la FIFA per la seva acció amb Chielini, vestit amb la samarreta de l'Uruguai, en el mundial. Suárez va notar la inactivitat en els primers partits, li va costar marcar, però a partir del moment que es va integrar plenament en la dinàmica de joc de l'equip, ja no hi ha hagut discussions sobre la vàlua del charrúa.

Amb Luis Suárez el Barça té un dels millors 9 del futbol actual, un golejador voraç, però també un home d'equip, que es complementa perfectament amb Messi i Neymar en l'atac blaugrana. Els 122 gols que es van marcar la temporada passada ho certifiquen. El Barça va pagar 81 milions d'euros al Liverpool per Luis Suárez. Una quantitat molt més que respectable en aquest món tan boig del futbol professional. I el rendiment de Suárez ha fet que quasi ningú recordi aquesta xifra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)