Editorial

L'EDITORIAL

L'NBA, entre els Warriors i els Cavaliers

Els germans Gasol aspiren a repetir les semifinals de conferència de l'any passat i, si el quadre ajuda, fer un pas més enllà

La matinada vinent arrenca una nova temporada en l'NBA en què l'interès dels aficionats catalans continuarà repartint-se entre el que fan els nostres jugadors, els germans Pau i Marc Gasol i Ricky Rubio, i el seguiment a l'equip favorit de cada un. A priori, l'NBA 2015/16 no hauria de ser gaire diferent del que va ser la 2014/15, i els dos finalistes de la temporada passada, els Golden State Warriors –els campions– i els Cleveland Cavaliers, surten com els principals favorits a repetir la final i a lluitar per l'Anell de campions la primavera que ve.

Els Warriors mantenen el bloc que va liderar de manera genial Stephen Curry, a partir d'una solidesa defensiva que culminava amb un atac de luxe. Per als Cavaliers de LeBron James, el repte és destronar els Warriors i l'esperança és que aquesta temporada els respectin les lesions, que la temporada passada van afectar homes vitals com Kyrie Irving, Kevin Love i Anderson Varejao.

Dels catalans, els germans Gasol aspiren a portar els Bulls i els Grizzlies a repetir les semifinals de conferència de l'any passat i, si el quadre ajuda, fer un pas més enllà. Pau i Marc estan plenament consolidats entre els millors homes de l'NBA. Per a Ricky Rubio es tracta de tornar a jugar, que les lesions el respectin i que els Wolves oblidin que la temporada passada van ser el pitjor equip de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)