Editorial

L'EDITORIAL

Márquez i Rossi, obligats a fer un gest

L'incident de divendres a Cervera hauria de fer veure als dos pilots que han anat massa lluny, que ja no controlen la situació

El president de la Federació Internacional de Motociclisme, Vito Ippolito, la va clavar quan dijous va publicar una carta oberta en la qual denunciava que l'afer entre Marc Márquez i Valentino Rossi havia sortit de mare. El dirigent veneçolà apel·lava a la responsabilitat de tots dos davant l'immens entorn que arrosseguen. Menys de 48 hores més tard, la irrupció de dos periodistes d'un programa d'humor italià a casa dels Márquez li va donar tota la raó.

Sense cap pretensió corporativista, s'ha de poder dir que tots els gèneres periodístics tenen el seu espai si es condueixen amb responsabilitat i s'entenen en el seu context. Però no sembla una decisió assenyada que, des d'Itàlia, es viatgi fins a Cervera a burxar una ferida tan fresca que encara cou. Dit això, l'incident lamentable de divendres a la nit hauria de fer que els protagonistes i els seus assessors es tornessin a llegir la carta de Vito Ippolito i hi rumiessin.

Márquez té tot el dret del món a deixar de considerar Rossi com l'ídol que va ser. Rossi està ben legitimat per defensar els seus interessos al TAS. Però l'episodi de divendres els ha de fer adonar que han anat massa lluny i que la situació se'ls ha escapat del seu control. Una encaixada de mans entre tots dos, en públic, a Xest, és absolutament necessària i exigible. I després, gas a fons i al límit. Però amb netedat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)