Editorial

L'EDITORIAL

Un mar de banderes estelades

Es demanarà que la UEFA tingui envers l'estelada el mateix que demana que hi hagi sobre el terreny de joc: respecte

Una victòria aquesta nit contra el BATE Borisov al Camp Nou, acompanyada d'un empat o una derrota de la Roma a casa contra el Bayer Leverkusen, certificaria la classificació matemàtica del Barça per als vuitens de final de la lliga de campions. El repte esportiu del campió d'Europa és important pel que pot suposar la classificació de cara a les properes setmanes de competició, però avui l'atenció també estarà centrada en el que passi a les grades del coliseu barcelonista.

Les sancions de la UEFA perquè els aficionats del Barça van mostrar estelades en la final de la Champions de Berlín i en el partit contra el Bayer Leverkusen han mobilitzat com mai els aficionats, i avui està previst que hi hagi 30.000 estelades a les grades del Camp Nou. Diverses entitats sobiranistes han impulsat una campanya per demanar que la UEFA tingui envers l'estelada el mateix que l'organisme demana que hi hagi al terreny de joc: respecte. La UEFA va moure fitxa finalment ahir i ha donat una treva al Barça: no hi haurà més sancions fins que el comitè d'apel·lació o el TAS no resolguin els recursos blaugrana. Mentrestant, es guanya temps per fer veure a la UEFA que, malgrat el que li expliquen des d'Espanya, la bandera estelada no és il·legal. L'amenaça fantasma de la UEFA, però, continua. Si la resolució és en contra del Barça, aplicaran totes les sancions de cop.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)