Opinió

Amb guants blancs

És d'escàndol la inacció professional de la premsa de Madrid en el cas Benzema

A Florentino els problemes li creixen com bolets quan plou. La caverna controlada per ell, sempre tan escandalosa, no diu gairebé res del cas Benzema. No cal apel·lar al nul codi deontològic periodístic de Nacho Martín Blanco d'El País, però sí recordar que és d'escàndol la seva inacció professional si ho comparem amb la quantitat de paper imprès amb la immadura broma de Halloween d'alguns jugadors del Barça, però és que en el cas Benzema, el que silencien és un presumpte delicte de xantatge.

Voler anul·lar la personalitat de Cristiano per fer-lo un vassall sense opinió pròpia comprant el seu silenci a cop d'euros, és propi d'un dirigent prepotent. El jugador pot ser un fatxenda, però no un titella, i ja veurem com acaba el cas. I l'amo és tan maldestre que renya el futbolista davant les càmeres i tot. Algun dia se sabrà si ell ha estat o no la mà blanca de les denuncies a la Masia.

El que és greu de debò és el regal, sense explicació, que el govern d'Espanya fa quan indemnitza la promotora del fallit projecte i filial d'ACS, Escal-UGS, oficialment amb 1.350 milions, d'acord amb la llei de responsabilitat patrimonial. Amb aquests diners, Catalunya eixugaria el dèficit del 2015. Se'n riu del risc i el temor viscut per la gent de les Terres de l'Ebre i del nord del País Valencià. A escala internacional, li afloren problemes a mig món. La justícia en molts llocs del planeta no és com l'espanyola, en què els fiscals són funcionaris nomenats pel govern de torn. Els fitxatges de
jugadors americans en llocs on la seva empresa posteriorment arriba han estat denunciats. La seva resposta, l'amenaça. Però passa de color blau feixista, és lacerant i perillós que el Real Madrid davant del titular del jutjat d'instrucció número 1 de la plaça Castilla, com ha escrit Público, hagi demanat disculpes dient: “En cap moment el Madrid ha intentat ofendre la Falange.” S'ha de recordar a tothom que Falange vol dir Franco, Hitler o Mussolini.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)