Editorial

L'EDITORIAL

El Nàstic i el Girona, fent camí cap a primera

Un duel que,
si es produís, asseguraria
la presència d'un tercer equip català
a primera divisió la temporada que ve

Que dos dels tres equips catalans que han jugat aquesta temporada en la segona divisió A disputin la fase d'ascens a primera divisió és un gran èxit per al futbol català. L'equip de Tarragona, que fa poc ha celebrat els deu anys del seu últim ascens a la màxima categoria del futbol espanyol, ha tingut l'ascens directe a tocar, tot i que en l'última jornada no depenia d'ell mateix per aconseguir-lo. De tota manera, per a un equip que la temporada anterior havia pujat a la divisió de plata des de la segona divisió B, fer la temporada que ha fet ja és un èxit. L'equip de Vicente Moreno, però, no es vol aturar aquí i afronta ara l'eliminatòria contra l'Osasuna amb la moral molt alta.

El Girona, que jugarà la fase d'ascens per tercera vegada en quatre anys, no ha estat mai a primera i vol fer el cim aquest any. Contràriament al que havia passat en ocasions anteriors, l'equip que entrena Pablo Machín ha anat de menys a més i la promoció és un premi, no un càstig com l'any passat, quan va tenir l'ascens directe a les mans en l'última jornada.

Els dos equips catalans afronten la primera eliminatòria amb el factor camp a favor i si la superen, es trobarien en un duel històric per arribar a primera. Un duel en què el Nàstic tindria avantatge de camp i que, si es produís, asseguraria la presència d'un tercer equip català a primera divisió la temporada que ve.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)