Editorial

L'EDITORIAL

El Girona té avui una cita amb la història

La ciutat de Girona no ha tingut mai el seu equip de futbol a la primera divisió. S'entén la il·lusió que
hi ha ara

El Girona FC juga aquesta tarda el partit més important de la seva història. L'ascens a la primera divisió del futbol espanyol per primer cop en la seva història és a només un partit. Després del 2-1 de dimecres a El Sadar contra l'Osasuna, el Girona ha de fer un últim esforç en una temporada en què va estar a la zona baixa de la classificació, es va assegurar un lloc en la fase d'ascens –la tercera en quatre anys– en l'última jornada i va eliminar el Còrdova en un partit molt intens per arribar ara al desenllaç contra l'Osasuna.

Enrere queden 45 partits i 4.080 minuts. I un simple gol, un 1-0, obriria les portes del paradís a l'equip que entrena Pablo Machín. Hi ha altres alternatives, altres resultats que poden portar el Girona a jugar l'any vinent al Camp Nou o al Santiago Bernabéu, però aquest 1-0 és un bon exemple de com de prop està la glòria per als gironins.

La ciutat de Girona no ha tingut mai el seu equip de futbol a la primera divisió. L'any passat ho va tenir a tocar, en aquell partit d'infaust record contra el Lugo. S'entén, doncs, la il·lusió que hi ha a la ciutat per aconseguir la fita. Un ascens que també seria molt bo per al futbol català, que tornaria a tenir tres equips a la primera divisió deu anys després de l'última vegada, des que el Nàstic de Tarragona va perdre la categoria en la seva última estada entre els grans del futbol espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)