Editorial

L'EDITORIAL

Acaba una era brillant del futbol sala blaugrana

Queden per a la història els tretze grans títols que el futbol sala
del Barça
ha guanyat sota la direcció de Marc Carmona

El Barça de futbol sala va tancar dissabte al Palau Blaugrana l'etapa més gloriosa de la història de la secció. La derrota contra l'Inter en el quart partit de la final de la lliga no només va deixar el títol en mans de l'equip madrileny, sinó que també va significar l'adéu de Marc Carmona de la banqueta blaugrana. Amb la desfeta en la lliga, ja són dues temporades sense títols per al futbol sala del Barça, una cosa habitual abans de la temporada 2010/11, quan va començar l'era esplendorosa de la secció, però que amb la quantitat de títols guanyats entre el 2010 i el 2014 és difícil de pair.

Ja fa setmanes que es va fer oficial el que tothom sabia, que l'etapa de Marc Carmona a la banqueta del Palau s'havia acabat. El seu substitut serà Andreu Plaza. També hi haurà una important renovació de la plantilla, que és el que passa en els grans equips quan no es guanyen títols.

En tot cas, el que quedarà per a la història són els tretze títols internacionals i espanyols que el futbol sala del Barça ha guanyat sota la direcció de Marc Carmona –dues copes d'Europa, tres lligues, quatre copes del Rei, tres copes d'Espanya i una supercopa–, a més d'haver creat una fidel afició de la secció, que tampoc no va fallar en l'intent de remuntar el 2-0 que l'Inter va portar de Torrejón de Ardoz. Una etapa es tanca i una de nova començarà en el futbol sala del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)