Seleccions

Gerard López

“Ha estat una festa completa”

Després del partit, Gerard López va atendre els mitjans de comunicació i va mostrar-se content amb el nivell competitiu de la selecció catalana. “Ha estat un partit disputat, divertit per a l'afició, amb sis gols i una tanda de penals; me n'enduc una bona sensació. El guió ha estat el previst, ja que els nostres jugadors feia sis dies que no entrenaven i al davant teníem una selecció més rodada, per això els primers minuts s'han decantat al seu favor. Amb el 0-2 en contra ens ha anat bé el gol d'en Gerard [Moreno] abans del descans, i fins i tot hem tingut alguna oportunitat per empatar. La segona meitat ha estat més moguda, amb ocasions per als dos equips, tot i que han estat ells els que ens han fet l'1-3. A partir d'aquí hem hagut d'anar una mica a la desesperada, però amb sentit i orgull hem marcat dos gols més i hem arribat igualats al final. La tanda de penals ha estat anecdòtica.” El tècnic va voler agrair l'esforç dels jugadors per haver assistit a la cita, així com a la gent de Girona pel bon ambient viscut a Montilivi. “Vull felicitar els jugadors per l'esforç que han fet per venir, sacrificant vacances i alguns barallant-se amb els seus clubs. També estic molt content per la resposta de Girona d'haver omplert Montilivi; volíem sortir de Barcelona i emplenar una altra ciutat important i ha estat una festa completa”.

Finalment, Gerard va destacar la presència de dos jugadors com són Xavi Hernández i Sergio García, actualment al futbol de Qatar. “En Xavi està gaudint dels seus últims anys però podria jugar fins als 45 si volgués; té talent, dóna sentit al joc, té capacitat de gestionar el seu físic... Per mi és el millor jugador català de la història. Estic molt content que dos referents com ell i en Sergio hagin pogut venir.”

Kasperczak, satisfet

El seleccionar de Tunísia, Henryk Kasperczak, va valorar el partit. “S'ha vist un molt bon duel, amb lluita i intensitat, i hem tingut la sort de veure sis gols. Per nosaltres ha estat un bon partit per continuar preparant la copa d'Àfrica; hem estat a un bon nivell i espero que aquest matx ens doni confiança per al futur. La selecció catalana també s'ha entregat i ha volgut guanyar fins al final”, va dir Kasperczak.

XAVI HERNÁNDEZ

“Podria jugar fins als 45 anys si volgués. Per mi és el millor jugador català de la història”

LA VALORACIÓ

“Ha estat un duel disputat, divertit per a l'afició, amb sis gols i penals. M'enduc una bona sensació”

LA SORTIDA, POSITIVA

“Estic molt content per la resposta de Girona d'haver omplert l'estadi de Montilivi”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)