Seleccions

La FCF esgota les opcions

Selecció. La federació es dona de termini fins dimarts per trobar un rival perquè la selecció absoluta jugui per Nadal, una opció molt complicada que reforça l’alternativa de buscar una data el maig del 2018

De nou els problemes a l’hora de cercar un rival en condicions per a la selecció catalana absoluta han estat un maldecap per a la Federació Catalana de Futbol (FCF). Només un miracle farà que el combinat de Gerard López i Sergio González es torni a reunir aquest Nadal. “Nosaltres esperarem fins a última hora per intentar jugar, perquè és un partit que ens agrada i els jugadors ens el demanen”, reconeixia ahir el president, Andreu Subies: “Estem esperant resposta de seleccions. De cara a dimarts tenim una junta directiva i allà decidirem les possibilitats que tenim, si juguem per Nadal o si esperem una data més endavant”, explica el màxim mandatari del futbol català.

La federació, doncs, aprofitarà la preparació del mes de maig de moltes seleccions classificades per al mundial per poder tancar un rival per a aquestes dates. “Al mes de maig, la preparació per al mundial ens garanteix que diverses seleccions busquin partits amistosos, i això ens pot afavorir per jugar el partit”, admet Andreu Subies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)