Seleccions

Dos amistosos de la selecció de futbol sala per preparar el mundial

Futbol sala. Se les haurà diumenge a Corbera de Llobregat i dilluns a Centelles contra el Caciques colombià, campió de la copa de les Amèriques

La selecció catalana absoluta afronta aquesta cap de setmana un doble compromís amistós de preparació per al campionat del món de futbol sala. En ambdós casos el rival serà d’entitat, el Caciques del Quindío colombià, vigent campió de la Copa de las Amèriques, la màxima competició de clubs d’aquest continent.

De fet, el Caciques és a Barcelona de camí cap a Moscú, on s’enfrontarà al Dinamo amb el títol de la Copa Intercontinental en joc en un duel que es decidirà els dies 21 i 26 de febrer.

Centrant-nos en els amistosos amb Catalunya, els partits es disputaran el diumenge a les 13.45 hores al pavelló municipal de Corbera de Llobregat (Barcelona), i el dilluns a les 21.00 hores, al Pavelló Municipal de Centelles (Barcelona).

Si per al Caciques els partits serviran com a assaig per a l’assalt a la Copa Intercontinental, per a Catalunya els duels seran de preparació per a la gran cita d’enguany, el Campionat del Món que se celebrarà a Argentina del 31 de març al 7 d’abril.

Jordi Rexach ha convocat quinze jugadors que han de ser la columna vertebral de l’equip que viatjarà al mundial. El tècnic de Catalunya considera que, pel damunt de tot, els partits han de servir per “posar-nos en situació competitiva, observar com competim, anar acoblant l’equip i veure a quin nivell estem”.

Enfront tindran un adversari d’alçada, tal com reconeix l’entrenador català, un equip que és “campió de la Lliga de Colòmbia” i que és la base de la selecció del seu país, que és “una de les grans favorites del mundial”. En les files del Caciques, a més, hi juga el que està considerat com un dels millors jugadors del món, Jhon Jairo Pinilla. El Caciques és un club força jove (es va crear al 2012), però en poc temps ha passat a formar part de l’elit sud-americana, una progressió que va rubricar l’any passat conquerint el títol continental per primer cop en la seva curta història. Jordi Rexach confia en què els aficionats de Corbera i Centelles facin costat a la selecció catalana en els que seran els darrers compromisos amistosos abans que a finals d’aquest mes l’entrenador doni la convocatòria definitiva per al mundial de fubol sala.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)