Seleccions

Gerard convoca només 20 futbolistes

Selecció. La negativa a cedir jugadors del Valladolid, el Rayo i l’Osca ha fet que aquest mateix matí s’hagués de modificar la llista

A la seu de la federació catalana de futbol, aquest migdia, amb tres quarts d’hora de retard, el seleccionador Gerard López, ha fet pública la llista de convocats pel Catalunya - Veneçuela que es disputarà dilluns que ve a Montilivi. Finalment, han estat 20 els futbolistes citats, com a conseqüència de la negativa del Rayo Vallecano, el Valladolid i l’Osca -que ho ha fet públic avui mateix- a cedir els seus jugadors. De fet la relació de futbolistes convocats no ha quedat tancada fins aquest matí.

Amb la possibilitat que dilluns que ve en siguin 22, els vint jugadors confirmats, i anunciats avui, són:

Porters: Isaac Becerra (Nàstic) i Edgar Badia (Elx).

Defenses: Martin Montoya (Brighton), Gerard Piqué (Barça) Bartra (Betis) Aleix Vidal (Sevilla), Dídac Vilà (Espanyol), Marc Cucurella (Eibar) i Marc Muniesa (Girona).

Migcampistes: Victor Sánchez (Espanyol), Xavi (Al Sadd), Pere Pons (Girona), Melendo (Espanyol), Joan Jordán (Eibar), Àlex Granell (Girona), Oriol Romeu (Southampton), Aleix Garcia (Girona).

Davanters: Sergio Garcia (c) (Espanyol), Bojan Krkic (Stoke City) i Marc Cardona (Eibar).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)