Seleccions

Johan Cruyff

Seleccionador de Catalunya

«Pugen bons joves»

«S'està treballant per jugar en data de la FIFA i amb una selecció de veritat, amb tots»
«Hem jugat al Camp Nou, ara aquí... el proper ens toca a casa de l'Espanyol»

El seleccionador Johan Cruyff feia cara de felicitat després del partit. Ell i els jugadors havien complert a la perfecció la seva part del tracte, demostrant que hi ha un grup potent i amb futur. «Ens faltava gent, però s'han vist jugadors joves dels quals cal estar molt orgullós. Puja bona gent jove. Avui, amb un ritme de joc altíssim, han actuat com a veterans», va manifestar l'holandès, que es va mostrar content per l'ambient de la cita. Així mateix, va comentar que, si se segueix el guió, el proper partit de la selecció catalana hauria de disputar-se a Cornellà-el Prat. «Ja hem jugat al Camp Nou, ara aquí... Suposo que el proper partit l'haurem de jugar a casa de l'Espanyol. Hem de visitar els tres camps de futbol de veritat de Barcelona», va declarar.

Sobre el futur, un futur que és més inestable que mai atesa la situació interna de la federació, Cruyff va apuntar: «Sé que a ell [Jordi Casals] li agradaria jugar en una data de la FIFA, i amb una selecció en què tots els jugadors poguessin venir.»


LA PROPERA CITA


CORNELLÀ-EL PRAT

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)