Seleccions

Suant sang i guanyant en el debut

Futbol sala. El combinat català certifica el pas als quarts de final de l'europeu de seleccions que es disputa a la República Txeca després de guanyar el País Basc en el primer partit del torneig

CATALUNYA3


País BASC2


Havia de passar una catàstrofe de dimensions desorbitades perquè la selecció catalana de futbol sala quedés sense plaça per als quarts de final de l'europeu de seleccions de la República Txeca –hi participen nou combinats i només en queda fora un de cara a la fase següent–. I no va ser així. Els catalans van superar ahir el País Basc en el debut de la competició i van adquirir el bitllet per als quarts de final, a falta del partit que disputen avui (17 h) contra Rússia. Però no va ser fàcil, perquè els catalans van notar, i molt, els nervis del debut. Van començar un pèl adormits i no van poder obrir la llauna fins a la recta final de la primera part. Bernat Castell trencava l'empat inicial amb el 0-1. En l'inici del segon temps, el duel va embogir i els bascos van poder posar l'empat en el lluminós. No els va durar gaire l'alegria, perquè els de Juan Antonio Fernández es van tornar a posar al davant amb dues dianes d'Isaac i Ramon Roca. El combinat basc va collar molt els catalans, fins a fer el 3-2 a falta de 3 minuts. El partit es va convertir en un setge a la porteria, però els catalans van resistir i van sumar el primer triomf de la competició.

PAÍS BASC: Francisco Javier Beitia, Raúl Rodríguez, Raúl García, Álvaro Bernal, Josu Velasco, Eduardo García, Oier Rivas, Alejandro Moreno, Javier Martínez, Gaizka López, Ricardo López i Ramón del Campo. CATALUNYA: Toni Téllez, Òscar Rodríguez, Ramon Roca, Bernat Castell, Víctor López, Antonio Bonillo, Adrià Sariols, David Martínez, Isaac Moreno, Axel Tubau, Adrià Garcia, Manel Rion, Èric Rodoreda i Daniel Asensio. GOLS: 1-0 (18') Berni Castell. 1-1 (23') Ricardo López. 1-2 (23') Isaac Moreno. 1-3 (26') Ramon Roca. ÀRBITRES: T. Vitasek i I. Uhlar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)