Seleccions

Catalunya, bronzejada

Futsal. L'equip supera Rússia (2-1) amb un gol de Manel Rión tres minuts abans del final i conclou l'europeu en el tercer lloc

La selecció catalana va conquerir la medalla de bronze en el campionat d'Europa de futsal en superar en el duel pel tercer i quart lloc el combinat de Rússia (2-1) en un partit que es va decidir en els minuts finals gràcies a un gol de Manel Rión, que va rematar una extraordinària passada des de la porteria de Dani Asensi.

El duel, tal com es preveia, va ser igualat des del principi. Els catalans es van avançar en la primera part gràcies a una acció d'Adrià Garcia. En la segona, els russos –que en la primera fase havien guanyat a Catalunya– van empatar de penal, però no van poder evitar la jugada que va permetre a l'equip de Juan Antonio Fernández tornar a casa amb la medalla. Per a Dani Asensi (44 anys), el d'ahir va ser el seu últim partit amb la selecció i va rebre un improvisat homenatge dels seus companys.