Seleccions

Pendents del Catalunya-Euskadi

FCF. El partit entre les seleccions catalana i basca previst per al 27 de desembre segurament haurà de canviar de data després de la modificació del calendari de primera divisió. La federació catalana es mostra optimista per trobar una solució

La recent modificació del calendari de primera divisió, en què s'ha inclòs una jornada de lliga els dies 30 i 31 de desembre, ha trastocat els plans de la Federació Catalana de Futbol (FCF). I és que per al dia 27 del mateix mes estava programat el partit entre la selecció de Catalunya i la d'Euskadi, un enfrontament que segurament haurà de canviar de data, ja que sembla improbable que els clubs de primera alliberin els seus jugadors només tres dies abans de la jornada de lliga.

La FCF ja treballa per trobar una nova data per al partit, tot i que encara no hi ha res definitiu. “Hem d'analitzar bé el nou calendari, però properament parlarem amb els clubs i els entrenadors per arribar a un acord. Segur que trobarem una data”, afirmava ahir a aquest diari el president de la FCF, Andreu Subies. Amb la setmana de Nadal plena, una possibilitat seria traslladar el Catalunya-Euskadi al mes de maig, cosa que complicaria molt la presència dels jugadors internacionals.

Cal recordar que el calendari de primera divisió es va modificar per les queixes del seleccionador espanyol, Vicente del Bosque, que considerava que la lliga acabava massa tard i que això perjudicava la preparació del pròxim europeu de seleccions, unes queixes que van tenir el suport de la LFP, la RFEF i l'AFE.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)