Seleccions

Convidaran Holanda per al duel de Nadal

Gran ambient. La federació va retre homenatge a Johan Cruyff en una Nova Creu Alta amb més ambient del que s'esperava

La Federació Catalana de Futbol convidarà la selecció holandesa per disputar el tradicional partit contra Catalunya al Nadal, tal com va confirmar el president, Andreu Subies. La intenció és que l'enfrontament entre els dos combinats serveixi per homenatjar Johan Cruyff. L'exseleccionador català (2009-2013) va ser recordat ahir amb un minut de silenci, amb una pancarta amb el lema “Fins sempre, Johan” i amb l'aturada del joc en el minut 14.

Ni la mateixa federació s'esperava que 6.870 espectadors assistissin ahir a la final de la copa Catalunya. Es va registrar més de la meitat d'entrada en una nit en què el temps va acompanyar, feia una temperatura molt suau, i en què la fal·lera per aconseguir un títol per part de la parròquia local va protagonitzar tot l'ambient.

Precisament les zones més plenes van ser aquelles on la FCF va repartir més entrades per a l'equip local, a la tribuna, al gol nord i a general. El gol sud, reservat per a les invitacions als federats també es va veure força ple. En qualsevol cas, l'ambient no va decebre després de les crítiques d'una part dels socis del Sabadell, que es van quedar sense invitacions perquè no van arribar a temps; hi havia el temor que el camp no s'omplís i si bé no va passar, es va veure una bona entrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)