Esport i política

Ivan Tibau continua a la secretaria

Política esportiva. L'arribada de Gerard Figueras com a director del Consell Català de l'Esport, en el lloc d'Albert Marco, és el canvi més substancial en l'àrea d'Esports del govern

No hi ha hagut cap sorpresa i es pot donar per fet que Ivan Tibau continuarà com a secretari general de l'Esport amb el nou govern de CiU i continuarà treballant per la sostenibilitat de l'esport català i pel reconeixement internacional.

El canvi més notable en l'àrea d'Esports es va conèixer ahir. Tot i que encara s'ha de fer oficial el nomenament, Gerard Figueras i Albà (Vilanova i la Geltrú, 1982) substituirà Albert Marco com a director del Consell Català de l'Esport i, per tant, orgànicament serà el número dos de l'esport català.

Figueras, tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç a Vilanova i la Geltrú i conseller comarcal, no va renovar l'acta de diputat el
25-N passat a causa de la reculada de CiU. En la legislatura passada havia presidit la comissió de Polítiques de Joventut i havia treballat en les d'Acció Exterior, Cooperació al Desenvolupament i Ensenyament i Universitats. Llicenciat en ciències polítiques i de l'administració per la Universitat Pompeu Fabra, va presidir la Joventut Nacionalista de Catalunya des del 2008 fins just abans de les eleccions, quan el va rellevar Marta Pascal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)