Futbol sala

Pronòstics complerts

El Barça s'imposa al Catgas Energia Santa Coloma i alça la vuitena copa Catalunya del seu palmarès, la quarta consecutiva

Tot i una reacció colomenca d'última hora, els blaugrana van dominar la final amb fermesa

El Barça va alçar ahir la vuitena copa Catalunya del seu palmarès, la quarta consecutiva. Va ser una final que no va tenir massa història contra un Catgas que va acusar molt la falta d'efectius i de físic. Els blaugrana, que només van patir alguna angúnia a les acaballes del primer temps i en el tram final del duel, va acabar fent bons els pronòstics. En l'inici, els dos equips van tractar-se de tu a tu i van disposar de jugades de gol per obrir la llauna. El Catgas esperava a la seva pista i el Barça, molt dinàmic, dominava la possessió amb claredat. La tercera rotació blaugrana va ser decisiva per desequilibrar el partit. En la primera ocasió en què van entrar en joc, Bateria va provar el xut de lluny i Roger, molt murri, va fer l'1-0 aprofitant el rebot. El porter colomenc Prieto va evitar que ampliés l'avantatge Rómulo amb un xut a boca de gol, però, en la jugada posterior, una centrada des de la banda dreta de l'atac del Barça la va desviar Rafa López amb el pit i va significar el 2-0. Tot i la gerra d'aigua freda, el Catgas va aprofitar els pocs moments de relaxació blaugrana per retallar distàncies. Sergio González va regirar-se dins l'àrea i va resoldre sobre la sortida de Juanjo, que va ser titular ahir. En la represa, el Barça Lassa va sortir trepitjant fort. Roger va fer el segon gol del seu compte particular, el tercer del Barça, després d'un gran xut que culminava una jugada de pissarra. El gol va donar confiança a un Barça que va gaudir dels seus millors moments. Quintela va materialitzar aquest domini amb el quart gol després d'una mitja volta excel·lent. Ferrão també podria haver ampliat distàncies però Prieto, el porter colomenc, va fer diverses actuacions de mèrit que van mantenir el Catgas dins del partit. Una d'elles, just abans del 5-1, va ser per privar Paco Sedano de fer un gol des de la seva porteria. En el córner posterior, però, Ferrão va aprofitar un desajust defensiu de la defensa colomenca per marcar la cinquena diana blaugrana. La cirereta dels millors moments del Barça la va posar Aicardo, que va engaltar una canonada marca de la casa, impossible per a Prieto.
Punt d'honor colomenc
Amb el 6-1, el Catgas, que semblava fos, va revifar i va fer el do de pit per maquillar el resultat. Potser per la combativitat o potser perquè el Barça va baixar una marxa en el seu rendiment, els colomencs van acabar fent tres gols més. “Ens hem relaxat una mica”, va reconèixer Roger Serrano després del partit. Rafa López i Corvo, amb dos gols pràcticament seguits, van encendres les primeres alarmes a la banqueta blaugrana quan s'arribava al minut 35 del matx. Demanava calma Andreu Plaza des de la banda i el Barça la va saber trobar. El Catgas no va inquietar excessivament amb Dani Salgado fent de porter jugador i només un gol del manresà Corvo en el darrer sospir va poder tancar el resultat. El nou Barça suma el primer títol de la temporada i el Catgas espera el primer partit de lliga, dimecres, per recuperar-se.

LA XIFRA BARÇA 6 CATGAS 4

4
Títols
de copa Catalunya consecutius ha guanyat el Barça. El d'ahir, el primer amb Andreu Plaza a la banqueta.
FC BARCELONA LASSA: Juanjo, Marc Tolrà, João Batista, Adolfo i Quintela –cinc inicial–, Aicardo, Rómulo, Ferrão, Dyego, Bateria, Roger Serrano i Paco Sedano (porter suplent). CATGAS ENERGIA SANTA COLOMA: Prieto, Rafa López, Corvo, Javi Rodríguez i Dani Salgado –cinc incial–, Pablo del Moral, Sergio González, Javi Rangel i Mario. GOLS: 1-0 (8') Roger Serrano. 2-0 (14') Rafa López en pròpia porta. 2-1 (20') Sergio González. 3-1 (22') Roger Serrano. 4-1 (25') Quintela. 5-1 (27') Ferrão. 6-1 (29') Aicardo. 6-2 (34') Rafa López. 6-3 (34') Corvo. 6-4 (40') Corvo. ÀRBITRE: Centeno i Centeno. PÚBLIC: Unes 1000 persones.

LES REACCIONS

Hem lluitat fins al final, però no ha pogut ser. Ens falta encara agafar confiança
Carles Corvo
jugador del catgas
Al final se'ns ha complicat una mica, però és una bona manera de començar la temporada
Roger Serrano
jugador del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)