Futbol sala

Mantenir, polir i capgirar

Futbol sala. El Barça busca un bon resultat contra el Cartagena per revertir el mal inici de lliga i el Catgas, que va guanyar, es vol reafirmar a Múrcia

En el futbol sala mai hi ha respir. Ni dins la pista ni al calendari, que obliga els equips a jugar molts partits en pocs dies. “Això va bé perquè et dóna la possibilitat de reaccionar després d'una derrota com la de dimarts a Peníscola, però també et priva de descansar tant com voldríem”, reconeix Andreu Plaza, el tècnic d'un Barça Lassa, que avui (21 h, Esport3) debuta al Palau Blaugrana contra el Cartagena. “És un equip format per una base de jugadors que han passat per El Pozo, es coneixen i tenen molta il·lusió per mantenir la categoria”, analitza el tècnic blaugrana. Joselito entra per primer cop a la convocatòria i Bateria, amb molèsties en un genoll, serà baixa. Precisament, el Catgas visita la pista d'El Pozo avui (21 h) després del triomf de dimecres contra el Jaén. Un dels grans candidats al títol de lliga i flamant campió de la supercopa d'Espanya posa a prova la fiabilitat d'un conjunt colomenc que va fer un partit molt seriós en la jornada inaugural de la lliga. “Tenim una plantilla curta, i això ens perjudica quan juguem molts partits seguits”, considera Óscar Redondo, el tècnic del Catgas, que no podrà disposar de Sepe ni d'Eric.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)