Més futbol

DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL

La digestió dels canvis al Girona juvenil

L'equip gironí inicia el setè curs en l'elit amb un doble objectiu

Berto Fernández torna al club després de l'adéu sobtat de Muñoz

La setmana de l'inici de la lliga –demà al camp del Barça– ha estat la setmana amb el canvi més transcendent de l'estiu per al Girona juvenil, que jugarà per setè any en l'elit. En desacord amb les directrius dels principals responsables esportius del club, Xavi Julià i Micki Albert, el tècnic de les dues últimes campanyes, Miquel Àngel Muñoz, va dimitir dimarts al migdia. L'extècnic del Cassà Albert Berto Fernández l'ha substituït.

Amb setze equips i quatre places de descens, el Girona de Fernández intentarà acostar-se al nivell de l'últim curs, en què els gironins van ser sisens. Amb molts jugadors de segon any i amb Quintanas i Juncà pendents de si van convocats o no amb l'equip d'Agné, el nou tècnic del juvenil A es marca un doble objectiu. «Es tracta de salvar la categoria i ajudar els jugadors en el procés de formació», diu Fernández. El Barça i l'Espanyol són els rivals a batre i el Manlleu i el Sa Llista mallorquí, algunes des les novetats.

L'extècnic del Cassà, de 30 anys, va estar-ne sis en el futbol de base del Girona, en què va dirigir tots els equips excepte el juvenil A, al qual entrena des d'aquesta setmana –avui farà la quarta sessió–. Fernández també havia estat tres anys al Bons Aires, abans de la fusió amb el Girona.

LES DADES

Els jugadors:
Albert Quintanas
porter
Andrés Díez (Mallorca)
porter
Pau Bonmatí
defensa
Gerard Valentín (Figueres)
defensa
Eloi Zambrano
defensa
Jordi Vila (Banyoles)
defensa
Carles Mas
defensa
Nil Victoria (Mataró)
mig
Marc Rovirola (Banyoles)
mig
Pau Cassasa
mig
Sergi Coll
mig
Fran Pérez
mig
Gerard Gabaldón
mig
Arnau Casals (La Salle Girona)
mig
Dani Fernández
mig David Juncà (Mallorca)
mig
Emilio Román
davanter
Èric Díaz (Peralada)
davanter
Adrià Casanova (Olot)
davanter
Marc Massana
davanter
El cos tècnic:
Albert Berto Fernández (entrenador); Albert Garcia (segon entrenador); Jordi Sala (preparador físic); Ramon Servitja (fisioterapeuta); Lluís Forroy (delegat) i Félix Martín (encarregat de material).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)