FEB

Van Oostrum, lligat

LEB Or. El Tarragona Bàsquet 2017 arriba a un acord amb el Caja Laboral Baskonia (ACB) per la cessió del base anglès, que arriba avui

Després de resoldre tots els ets i uts de les negociacions el Tarragona Bàsquet 2017 i el Caja Laboral Baskonia (ACB) han arribat a un acord per la cessió de l'anglès Devon Van Oostrum (1m93, 1993), que arribarà avui a Catalunya. El jove base de 18 anys va disputar l'europeu, i el va acabar amb 1,3 punts, 1,7 rebots i 3 assistències en 17 minuts (només va jugar tres partits).

La campanya passada va combinar l'equip júnior del Baskonia amb l'Euskotran de Primera Nacional amb altres perles del planter com Àlex Ramón i Mamadou Diop. L'any passat en un partit de la lliga júnior va sumar 19 punts, 4 rebots, 4 recuperacions, 2 assistències i 2 taps en només 3 minuts. Debutarà diumenge contra La Palma si es recupera d'un esquinç en un turmell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)