Més esport

El llibre de la Barcelona World Race, en format físic i digital

Vela. La Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) i Lunwerg presenten el llibre sobre la segona edició de la BWR, que té format físic i digital, tant per a Android com per a Ipad

Barcelona World Race. El gran repte a dos és el títol del llibre que es va presentar ahir publicat per la Fundació Navegació Oceànica de Barcelona (FNOB) i Lunwerg tant en format físic com digital, per a plataformes Android i Ipad. Tot un repte tecnològic, tal com es va encarregar d'explicar Josep Gurri, director editorial del projecte Ipad: “Des d'un primer moment es va concebre per a aquestes dues plataformes a la vegada. No sé si és un cas únic, però això ha facilitat el procés i ens permetrà una difusió molt més àmplia.” En aquest sentit, Javier Zaldúa, director de Lunwerg, va comentar que en la versió electrònica el llibre apareixeria en sis idiomes (català, castellà, anglès, francès, italià i alemany), la qual cosa permetria arribar a molts més països i mercats. Pel seu cantó, Santi Serrat, director editorial de la BWR, va destacar la tasca d'equip en el procés de creació del llibre i la col·laboració dels mateixos navegants, els autèntics protagonistes. Van presidir l'acte Andor Serra, director de la FNOB, i Maite Fandos, presidenta de la mateixa fundació, que va subratllar l'oportunitat de presentar el llibre just dos dies abans de la inauguració del Saló Nàutic de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)