3a divisió FEF

3a divisió

El Barça i la Pobla

L'equip blaugrana, Guardiola i Messi són els referents de la majoria dels vint entrenadors de 3a divisió

En la categoria, el que acapara lloances és el filial del Nàstic

Els 20 entrenadors dels equips catalans de tercera divisió estan en la categoria en què es trobava la temporada 2007/08 Pep Guardiola quan dirigia el filial del Barça, amb el qual a final de curs va assolir l'ascens a segona B i, tot seguit, va ser la gran aposta de Joan Laporta per liderar la primera plantilla, a la qual ha elevat a una dimensió sideral. El 9 Esportiu ha volgut copsar l'opinió dels directors d'orquestra dels equips del grup cinquè perquè també hi diguin la seva sobre l'elit del futbol, la crême de la crême. I, en la gran majoria de casos, hi ha coincidència que el Barça talla el bacallà en el futbol mundial liderat precisament per Pep Guardiola a la banqueta i per Messi, Xavi i Iniesta a dins el camp. Sempre davant del Madrid, el Manchester, Mourinho, Ferguson, Cristiano, Casillas i companyia. I a tercera divisió, tot i que en la classificació mana el Prat, seguit del Terrassa i de l'Espanyol B, l'equip que més lloances acapara pel futbol que practica és el filial del Nàstic, la Pobla de Mafumet, que també es troba en situació de fase d'ascens quan només queda una jornada per arribar a la meitat del campionat.

El futbol més proper

Quin és el millor camp? I qui té la millor afició? Són dues qüestions que també s'han posat damunt la taula. L'escenari que més agrada és també el de més aforament, l'Olímpic de Terrassa, a pesar de disposar de superfície sintètica. També es valora molt la ciutat esportiva de Sant Adrià, de gespa natural i possiblement un dels camps més ben cuidats de la categoria. I l'etiqueta de millor jugador número 12 se l'endú l'afició de la Muntanyesa, amb el camp on hi ha més escalf ambiental.

Pel que fa a la cara i la creu sobre els equips revelació i decepció, el Vilafranca té l'honor de ser el conjunt que més ha sorprès positivament. A l'altre costat de la balança hi ha l'Europa, que s'ha distanciat qui sap si definitivament dels llocs capdavanters i no està gaire lluny de les brases. Els tècnics tampoc preveuen que la zona de fase d'ascens registri grans novetats. Pel que fa als jugadors, destaquen Cristian Alfonso (Espanyol B), Roca (Olot), Carlos (Terrassa), David López (Terrassa), Vila (Vic) i Planagumà (Manlleu).

10
vots a la Pobla.
L'estil del conjunt tarragoní és el més votat.
13
vots a l'Olímpic de Terrassa
. L'estadi egarenc goleja en la votació.
11
vots a l'afició de la Muntanyesa.
L'equip de Nou Barris pot presumir d'afició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)